Skriv ut

Tagliatelle med Grönsaker och Mozzarellabollar

One pot pasta

5 Stjärnor 4 Stjärnor 3 Stjärnor 2 Stjärnor 1 Stjärna

Inga recensioner

Drömmer du om en smakrik och mättande middag utan att behöva diska en hel diskho full med kastruller och stekpannor? Då är denna italienska one pot pasta med smält mozzarella och färska grönsaker precis vad du behöver!

Ingredienser

Skala
  • 8 Tagliatelle-bollar
  • 3 msk Olivolja
  • 4 dl Broccoli (fryst)
  • 2 nävar Haricot verts (frysta)
  • 15 Körsbärstomater (delade i halvor)
  • 1 Gul lök (i skivor)
  • 1 Chili (fint hackad)
  • 2 Vitlöksklyftor (pressade)
  • 1 dl färska basilikablad
  • Svartpeppar + flingsalt efter smak
  • 2 Grönsaksbuljongtärningar
  • 1 l Vatten

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienser i en stor gryta eller kastrull.
  2. Låt koka i ca 5 minuter – tills pastan är färdig.
  3. Ös ur lite vatten om det fortfarande är mycket vatten kvar.
  4. Toppa med mozzarellabollar, örter eller riven ost.
  5. Rör om i grytan och servera direkt.

Näringsinnehåll

0
Vi skulle gärna vilja höra dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x