Skriv ut

Krämig Risotto med Kamutvete, Parmesan och Basilika

Risotto Kamutvete

5 Stjärnor 4 Stjärnor 3 Stjärnor 2 Stjärnor 1 Stjärna

Inga recensioner

Snabba risotto på kamutvete är en riktig vinnare i lunchlådan.

Ingredienser

Skala
  • 1 dl kokt kamutvete
  • grönsaker (t.ex. champinjoner, paprika och zucchini)
  • 1 msk oatly på mackan eller annan färskost
  • 1 msk ajvar relish
  • 1 tsk röd pesto på soltorkade tomater
  • salt (peppar)

Instruktioner

  1. Skär grönsakerna och stek i kokosolja med medelhög värme. Tillsätt en skvätt vatten så att grönsakerna blir mjuka.
  2. Häll ner kokt kamutvete (ris, råris, bovete eller quinoa går lika bra) tillsammans med ajvar och pesto och låt puttra några minuter.
  3. Rör ner en klick färskost så risotton blir riktigt krämig och ta av den från plattan.
  4. Servera med hyvlad parmesan och färsk basilika. Voila!

Anteckningar

kokosolja att steka i

toppa med:
parmesan
färsk basilika

Näringsinnehåll

0
Vi skulle gärna vilja höra dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x