Skriv ut

Pulled Pork i Salladsblad med Thaismaker – Enkel Middag med Sweet Chili och Lime

5 Stjärnor 4 Stjärnor 3 Stjärnor 2 Stjärnor 1 Stjärna

Inga recensioner

Pulled pork passar i många av världens kök. Här är lite inspiration med thaismak. Snabbt och enkelt kan du servera pulled pork i ett salladsblad. Perfekt bjudmat där dina gäster kan fylla sina egna blad med valfri topping. Extra lyxigt kan det bli om du lägger till goda nötter, riven ost och lite créme fraiche.

Ingredienser

Skala
  • 1 paket pulled pork
  • 2 mini romansallad
  • THAISÅS
  • 1 dl sweet chilisås
  • ½ lime
  • 1 msk soja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 chili
  • SALLAD
  • 1 paket böngroddar
  • 1 salladslök
  • 1 kruka koriander

Instruktioner

  1. Värm köttet enligt instruktion på förpackningen.
  2. Pressa lime. Riv vitlöken och hacka chilin. Blanda ihop alla ingredienser för såsen.
  3. Strimla salladslöken och hacka koriander. Rör ihop salladen. Smaksätt salladen med lite av dippsåsen.
  4. Fyll salladsbladen med pulled pork och toppa med lite av salladen.

Anteckningar

Servera med cashewnötter och lime

Näringsinnehåll

0
Vi skulle gärna vilja höra dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x