Lägg nudlarna i en stor skål och häll över rikligt med kokande vatten. Låt stå i 5 minuter, häll sedan av vattnet och skölj snabbt under kallt vatten. Lämna inte nudlarna i mer än 5 – 10 minuter.
Blanda såsen i en liten skål.
Hetta upp 2 msk olja i en stor non-stick panna (eller välkryddad stekpanna) på hög värme. Lägg i vitlök och lök, och stek i 30 sekunder.
Lägg i kycklingen och stek i 1 1/2 minut tills den är nästan genomstekt.
Skjut kycklingen åt ena sidan av pannan och häll äggen i på den andra sidan. Rör om äggen med en träslev (lägg till lite extra olja om pannan känns för torr), och blanda sedan in i kycklingen.
Lägg i böngroddarna, tofubitarna, nudlarna och såsen.
Vänd försiktigt runt i 1 1/2 minut tills såsen är absorberad av nudlarna.
Tillsätt vitlöksskrufvarna och hälften av jordnötterna. Rör om snabbt och ta bort från värmen.
Servera omedelbart, strö över de återstående jordnötterna och limeklyftorna på sidan, med ett strö av chili och en handfull extra böngroddar om så önskas (detta är det thailändska sättet!). Pressa limejuice över innan du äter.